Slide Creatieve Ruimtemakers

OVER ONS

Slide Creatieve Ruimtemakers


PASSIE VOOR INTERIEUR

De passie voor het maken van praktische en gebruiksvriendelijke meubels is wat ons, tweelingbroers Dave en John, in 2013 deed besluiten voor onszelf te beginnen. Inmiddels werken wij als creatieve meubelmakers met succes en vooral heel veel plezier vanuit ons bedrijfspand in Apeldoorn, waar we onder de naam TWINSIDE interieuroplossingen op maat realiseren.


CREATIVITEIT

Beiden hebben wij voor het oprichten van TWINSIDE 10 jaar ervaring opgedaan bij verschillende interieurbouwbedrijven. De hang naar zelfstandigheid werd echter steeds groter, evenals de weerstand tegen het maken van seriewerk en het feit dat er weinig contact was met klanten. Een bedrijf waarin alle creativiteit die we in huis hebben beter tot recht zou komen, dat was de wens. Een wens die wij met het oprichten van TWINSIDE gerealiseerd hebben.

 

MODERNE WERKPLAATS

In overleg met de klant produceren wij inmiddels de meest creatieve meubels in onze werkplaats in Apeldoorn. Met behulp van moderne machines en hulpmiddelen maken we vooral producten van hout, plaatmateriaal of staal, eventueel voorzien van de populaire betonlook. Een combinatie van verschillende materialen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. U kunt bij ons onder meer terecht voor presentatiemeubels en winkelinrichting, tafels, kasten, badkamer meubels, stalen kozijnen, industriële meubels, haardplateaus, roomdividers en complete keukens.

 

PRAKTISCH EN GEBRUIKSVRIENDELIJK

TWINSIDE heeft voor uw wensen altijd een interieuroplossing op maat. Graag bekijken we samen met u wat er allemaal mogelijk is. U bent verzekerd van een praktisch en gebruiksvriendelijk eindproduct, gemaakt met creatieve materiaaloplossingen en oog voor detail. De perfecte montage zorgt ervoor dat de op maat gemaakte meubels precies passen in de ruimte waarvoor ze bedoeld zijn. Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.