Slide Creatieve Ruimtemakers

MAATWERK

Slide Creatieve Ruimtemakers


INTERIEUROPLOSSINGEN OP MAAT

Van precies passende badkamermeubels en houten garderobe- en boekenkasten tot aan industriële meubels van staal en receptiebalies voor op kantoor: TWINSIDE ontwerpt en realiseert interieuroplossingen op maat voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Samen met u bekijken wij wat de beste oplossing is voor uw woonkamer, keuken, badkamer slaapkamer, werkplaats of kantoor. Wij werken vooral met hout en plaatmateriaal, maar zijn tevens gespecialiseerd in het maken van interieuroplossingen met staal en betonlookproducten, of een combinatie van verschillende materialen. Het resultaat is altijd een gebruiksvriendelijk en praktisch, maar bovenal creatief product.

 

MAATWERK OP ALLE MOGELIJKE MANIEREN

In onze werkplaats in Apeldoorn, die met moderne apparatuur en machines is ingericht, zijn wij altijd op zoek naar creatieve oplossingen in ontwerp en materiaalgebruik. Zo weet u zeker dat het meubel dat u door ons laat maken uniek is, en volledig naar wens. TWINSIDE staat verder bekend om de perfecte montage, die u ervan verzekerd dat uw nieuwe kast, balie, tafel of haardombouw netjes wordt afgewerkt en precies past in uw huis of bedrijf. Onze meubels worden daarmee op alle mogelijke manieren letterlijk op maat gemaakt.

 

PERSOONLIJK CONTACT

Bent u op zoek naar een unieke kast, een bepaald type keuken of wilt u graag een balie laten produceren die precies past bij wat u met uw bedrijf uit wil stralen? Dan bent u bij TWINSIDE aan het juiste adres. Wat betreft vorm, materiaal en afmetingen valt er van alles te kiezen. Dankzij ons relatief kleine team bent u verzekerd van persoonlijk contact met de makers van uw meubel. U kunt rekenen op een praktisch en gebruiksvriendelijk eindproduct, gemaakt met creatieve materiaaloplossingen en oog voor detail, en perfect gemonteerd door de makers zelf.